Talmácsi a 14. helyről várja a vasárnapi rajtot

2003.10.18. 19:28

 
   
   

A múlt heti maláj verseny betlije után Stefano Perugini remekelt a 125 köbcentis gyorsasági versenyzők Ausztrál Nagydíjának második időmérő edzésén. Új körrekordot futva szerezte meg az első rajtkockát a vasárnapi versenyre. Perugini a pénteki edzés után még csak 6. helyen állt. A pénteken első Jorge Lorenzo másnapra nem tudott javítani időeredményén, így az 5. helyig csúszott vissza. Az első sorba Alex De Angelis, Mika Kallio és a helyi versenyző Casey Stoner fért még oda.

 
   
   

Talmácsi Gábor az első, pénteki szabadedzésen még a 9. leggyorsabb volt, de az első időmérőn már csak a 14. legjobb időt futotta. A szombati nap szabadedzésén Talma csak a 16. legjobb köridőt érte el, azonban az időmérőn már a 12. legjobb idővel zárta a kvalifikációt. Mindez azonban a két nap összesítésében a 14. rajtkockára volt elegendő. Azonban 1 másodpercnél kisebb hátrányban van az első helyezett Peruginivel szemben, így várhatóan szoros küzdelmet láthatunk a vasárnap hajnali 4.15-kor kezdődő versenyen. Tóth Imi a 29. helyen kvalifikálta magát.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.