Pedrosa állapota javul

2003.10.28. 11:29

Javul Daniel Pedrosa állapota, miután múlt héten átesett egy négy órás műtéten az Alfred Kórházban. Az idei 125 köbcentis világbajnok az Ausztrál Nagydíj első szabadedzésén súlyos balesetet szenvedett, eltört mindkét bokája és a bal sípcsontja. A jobb lábát két csavarral rakták össze az orvosok. A bal lábába számtalan csavar került, mert a sérülés igen komplikáltnak bizonyult. A MotoGP orvosi klinikája szerint a spanyol versenyző felépüléséhez 3-4 hónap kell.

Pedrosa több mint egy hetet töltött az ausztrál kórházban, csak azután szállították a hazájába. A műtét után természetesen különféle vizsgálatokon esett át, mielőtt az ausztrál orvosok megadták az engedélyt a hosszú utazásra. A hazaúton a Katalán Légimentők repülőgépén utazott két doktor társaságában Londonig, majd egy másik orvosi gépen érkezett Barcelonába a hétvégén. Az úton elkísérte a mamája és Alberto Puig csapatigazgató. A csapat várhatóan hétfőn tart sajtótájékoztatót Pedrosa állapotáról és gyógyításának menetrendjéről.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.