Kawasaki V-Strom a láthatáron?

2003.10.29. 13:15

Európai források szerint a közeljövőben várható, hogy a Kawasaki előáll saját V-Strom verziójával. (A V-Strom a Suzuki túraendurója , eddig 1000 cm 3-es V-kettes motorral, 2004-től 650 cm 3-es, hasonló elrendezésű blokkal is gyártják.) A pletykák szerint a Kawasaki KLV1000-nek keresztelné az új kaland-túragépet, melynek már szép sikerei voltak Suzuki emblémával oldalán. A modell átadása egyben kompenzáció lenne, mivel a Suzuki a VN1600 Mean Steak suzukisított változatával, a Suzuki 1600 Marauderrel debütál 2004-ben.

Hogy meddig tarthat ez a Kawasaki-Suzuki szövetség? Pillanatnyilag a Kawasaki és a Suzuki erős hajlandóságot mutatnak arra, hogy megosszanak néhány modellt, függetlenül, hogy azok mennyire sikeresek, kivéve a két márka klasszikus darabjait, mint a sportmotorok, és nagyfuratú krosszgépek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.