Magyar győzelem a MotoGP.com játékán

2003.11.26. 15:22

A MotoGP.com, mint a versenysorozat hivatalos oldala, új játékot indított a nyár elején, amelynek során a résztvevőknek 4 fordulóban, havonta 1-1 alkalommal 20-20 kérdésre kellett válaszolniuk a gyorsasági motorkerékpársport jelenével és múltjával kapcsolatosan. A kérdések bizony nem voltak egyszerűek, egy részük megválaszolásához bizony alapos kutatómunkát kellett végezni az archívumokban.

Ellentételezésül a fődíj sem volt semmiség, hiszen egy vadonatúj Yamaha YZF-R6 motorkerékpárt sorsoltak ki a résztvevők között. A 4 forduló nyertesét egy-egy értékes bukósisakkal jutalmazták meg, amelyet a fordulóban maximális pontszámot elérők közt sorsoltak ki. A november 3-án zárult utolsó forduló után a több mint 7000 résztvevő közül a legszerencsésebb vihette haza a 600 köbcentis sportmasinát.

A szerencse hazánk fiának, Berecz Tibornak kedvezett, őt sorsolták ki a 2003-as KNOWITALL MotoGP.com játék fődíjára. A szerkesztőségünk nevében is gratulálunk a szerencsés nyertesnek, és reméljük felveszi velünk a kapcsolatot legalább egy email útján.