Moto Guzzi visszahívás

2003.12.15. 11:55

Egy 2003. december 5-i hír alapján a Moto Guzzi gyár váltóhiba miatt visszarendelte 2000-2001-ben gyártott V11 Sport modelljeit. A visszahívás érinti a magyarországi tulajdonosokat is.

Ahogy azt a budapesti Moto Guzzi kereskedőtől megtudtuk, eddig az alvázszámok alapján a világszerte eladott összesen 680 járműből eddig öt darab itthon eladott motorkerékpárról derült ki, hogy megfelel a visszahívás kritériumainak. Bár a meghibásodás pontos leírásáról és a javítás módjáról még nem kaptak hivatalos értesítést, a hónap folyamán folyamatosan értesítik a tulajdonosokat.

Bár a váltóban lévő léptetővilla hibájából a váltó beakadhat, ami a hátsó kerék blokkolásához vezethet, ez a baleset a téli időszaknak köszönhetően nem fenyegeti a motorosokat. A hibás alkatrészt a szakszervizek természetesen garanciálisan kicserélik.

Kép: V11 Sport http://totalcar.index.hu/totalbike/boncterem/v11/v11_7.jpg

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.