Bemutatták a MotoGP pályaverseny játékot

2004.02.05. 09:59

Angliában volt látható a Scalextric MotoGP játékának prototípusa, amelyet két brit motorversenyző próbálhatott ki először. Neil Hodgson a tavalyi superbike világbajnok és Chaz Davies (250GP) kemény küzdelmet nyomtak a műanyag MotoGP versenyzőkkel. A Hornby Plc által gyártani kívánt sín vezetésű motorversenypályák és motorok a MotoGP világbajnokság élethű és pontos másai. A profi versenyzőknek nagyon tetszett az új játék és csak azon csodálkoztak miért nem korábban született meg ez a fajta versenypálya. A Scalextric MotoGP motorok nagyon élethű 1:18-as méretarányban készült modellek. A dekorációjuk több mint 200 különféle nyomtatási művelet eredménye. A 16-féle versenymotor és pilóta 2004 folyamán lesz kapható. Három különféle méretű készlet is megvásárolható lesz, amelyek két motort, egy pályát és két kézigázt tartalmaznak.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.