Hopkins megsérült

2004.02.05. 13:43

Alig ért véget a Suzuki sepangi tesztsorozata, amelyen John Hopkins és Kenny Roberts a legújabb MotoGP versenygépet próbálhatta ki, Hopkins máris megsérült. Az amerikai pilóta rendszeresen motokrosszal edz a gyorsasági versenysorozatra és úgy gondolta, elindul az AMA THQ Szuperkrossz sorozat egyik betétfutamán San Diegoban, hogy ezzel szülővárosa közelében a Suzuki által szponzorált versenyen prezentáljon szurkolói és támogatói előtt. Nos a bemutató nem sikerült valami jóra, mert egy ugratóról röviden jött le, bukott és mindkét bokája megsérült.

Ennek következtében Hopkins nem lehet ott a Suzuki következő tesztjén Malájziában február 11-én. Hopkins az operáció után már két-három nap múlva sétálhatott és megkezdte kardióvaszkuláris felkészülési programját kerékpáros edzéssel. Hopkins szerint jó tanulópénz volt az eset és nagyon sajnálja, hogy cserbenhagyta ezzel egy ideig a csapatát a felkészülés során.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.