Ducati MotoGP csapat bemutatkozás

2004.02.09. 14:50

A Ducati Marlboro csapat szintén a héten mutatta be 2004-es MotoGP együttesét egy nemzetközi sajtótájékoztatón Bolognában, a G. Marconi reptéren. A hivatalos bemutató után a vadonatúj gépet azonnal becsomagolták és repülőre raktak Malájzia felé, ahol a sepangi pályán az első tesztjén szerepel hamarosan. A két gyári pilóta, akár csak a tavalyi évben, Loris Capirossi és Troy Bayliss. A tesztpilótai feladatokat Vittoriano Guareschi látja el.

A Desmosedici D16GP4 kódjelű motor a 2003-as gép alaposan változtatásokon átesett utódja. Egyrészt teljesen új idomborítást kapott a motor, javult az aerodinamikája, megváltozott mind a váz, mind a blokk, amely a gyáriak szerint 230 lóerőre képes. A Ducati Marlboro csapat február 11-12 közt tesztel Sepangban, majd utána újabb háromnapos program következik Philip Islanden.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.