Capirex replika Monster

2004.02.16. 10:36

A tavasztól lesz megvásárolható az a Ducati Monster 620 Capirex replika, amelyet még tavaly decemberben mutatott be az olasz motorgyár. A Monster speciális verzióját annak a Loris Capirossinak a motorjáról mintázta a Ducati, aki jelenleg a gyár MotoGP csapatának legjobb pilótája. Capirossinak nagyon jó évadja volt 2003-ban, még futamot is nyert a roppant erős Hondákkal szemben. Ezenfelül 9 dobogós hely, három edzéselsőség, és negyedik hely az év végi összesítésben található az olasz pilóta számláján.

A Monster 620 Capirex egy igazán karakteres fényezést kapott, vörös színű idomzattal, amelyen a hátsó idomtól kezdve a tankon át a fejidomig egy fehér csík húzódik végig, mint az S4R Monsternél. A motoron a hivatalos Capirex logó is megtalálható a szélvédőn, Capirossi 65-ös rajtszámával egyetemben. A hátsó lengővilla alumíniumból készül, és a különleges modellt egyéb szénszálas alkatrészek teszik még egyedibbé.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.