Régi zenész, új felállás

2004.02.16. 16:00

A '90-es évek legendás motoros zenekara, a HD Band sok motoros buli talpalávalóját húzta. A csapat frontembere, Filip Gyuri néhány év kihagyás után ismét visszatér, egy új zenekar élén.

Az új banda neve Soundtrack. Ahogyan a nevében is benne van, elsősorban filmzenéket játszanak, ezen belül is Gyuri kedvenc rendezőjének Quentin Tarantino alkotásainak hanganyagát, mint pl. a Ponyvaregény, Alkonyattól pirkadatig, Kutyaszorítóban, Desperado stb. Az elmúlt időben volt már néhány sikeres élő koncertjük, tehát megérett a produkció a nagyközönség számára.

A zenekar a szokásos felálláson túl fúvósokkal és egy billentyűssel egészült ki, így heten vannak, mint a gonoszok. A háttérben két táncos a filmekben látható koreográfiát adja elő, ha van megfelelő méretű színpad.

Azt reméljük, mostantól egyre több motoros rendezvényen, találkozón hallgathatjuk meg őket, és hogy megmutatják nekünk, mi is az a Tarantino feeling!Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.