Ducati és Britney Spears

2004.02.27. 10:15

A Ducati lassan a hollywood-i filmgyártás egyik állandó szereplőjévé válik. Legutóbb a Matrix Reloaded epizódjában láthattuk a Ducati 998-ast, amelyen Trinity tette helyre az őt autóval üldöző számítógép programokat. Az olasz motorgyártó legújabb gépe Britney Spears, a szőke amerikai popsztár legfrissebb videó klipjében tűnt fel.

Az új videó a Toxic című dalra készült, amely Britney legújabb slágere. Ebben az énenekes hölgyet Tyson Beckford világhírű férfimodell fuvarozza egy Ducati 999 utasülésén. Britney új klipjét Olaszországban, a Ducati szülőföldjén mutatták be és nemrégen az MTV "Making the Video" műsorában láthattuk, hogyan is forgatták az egészet, amelyben a motor természetesen nem mozgott a modell és a popcsillag alatt.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.