Változások a Yamaha 600-as sportgépén

2004.03.01. 12:39

Lassan már a kétéves modellciklust sem várják meg a motorgyárak az aktuálisan futó sportgépeik felfrissítésével. A Yamaha a tavalyi szezonra mutatta be vadonatúj YZF-R6-os gépét a 600 köbcentis sportmotor kategóriában, de már az idei szezonra némi módosítást hajtottak végre rajta a versenyképesség növelése érdekében.

A legfontosabb az átprogramozott vezérlőelektronika, melynek segítségével alacsony és középső fordulatszám tartományokban jobb lett a motor teljesítmény leadási karakterisztikája. Áttervezésre került a kipufogódob, amelynek mérete nagyobb lett és a gázok szabadabban áramlanak keresztül rajta magasabb fordulatszámoknál. Az R6-osra a Dunlop legfrissebb fejlesztésű abroncsai kerülnek idéntől. Új színvariációk is programba kerültek: az R6-os grafikája valamennyi modellen megváltozott kicsit, megmaradt a kék, szürke és piros színösszeállítás, de lekerült a palettáról a sárga szín.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.