Limitált Suzuki sportquad

2004.03.05. 15:29

A Suzuki népszerű és kedvező áron kapható LT-Z400 sportquadjának limitált példányszámban kapható változatát mutatta be az USA-ban. Az újdonság a négykerekű spéci felszereltségében az újfajta láncbeállító mechanizmus, amellyel gyorsabban feszesre hangolhatjuk a hátsó tengelyt hajtó láncot. A két darabból álló hátsó váznyúlvány leszerelhető kapaszkodókat kapott a könnyebb szerelhetőség érdekében.

A csomagban található még egy kipufogódob, amellyel sokkal dögösebb hangot csalogathatunk elő a négyütemű egyhengeres erőforrásból. A négykerekű motor éke maga az új színvariáció. Sárga-fekete fényezést kapott, nagyon jól eltalált, sportos hangulatú matricázással. Sajnos a Limited Edition LT-Z400 európai forgalmazásáról még nincsenek hírek.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.