Az angol motorosok már Ducati tollal írnak

2004.10.13. 10:54

A híres angol üzletház, a Harrods olasz heteket tart. A rendezvénysorozat alkalmából mutatták be a Ducati High Performance Sport tollkészletét az Egyesült Királyságban. A bemutatóhoz kapcsolódó kiállításon a látogatók nem csak az íróeszköz kollekciót mustrálhatták meg, de gyönyörködhettek a Ducati legújabb klasszik-sport kollekciójának prototípusaiban is.

A több mint 60 éve tollakkal foglalkozó nápolyi Aquila csoport, akárcsak a Ducati, a különleges formatervű tollairól lett híres szerte a világban. A Ducati tollkészletet a Ducati 60-as és 70-es évekbeli legendás modellei ihlették. A kulcs dizájnelemeket a Ducati üzemanyagtankjáról, a küllős kerekektől kölcsönözték, valamint megjelenik minden tagon a Aquila (magyarul: sas) Csoport sas logója is. Ahogy a motoroknál, a legpompásabb tollaknál is fontos a kiegyensúlyozottság, amire szintén nagy figyelmet fordított a tervező. A készlet sárgában, nararcssárgában, feketében és ezüstben készül, melyhez polírozott alumínium elemek tartoznak.

A Harrods áruházon kívül a tollkészlet megvásárolható a Ducati online boltjában, valamint a világ legfontosabb írószer szaküzleteiben. Karácsonyig még épp van idő beszerezni.