Rossi a Forma-1 felé tart?

2004.03.16. 11:03

A MotoGP tavalyi világbajnoka, Valentino Rossi ott volt a Forma-1 világbajnokság múlt heti idénykezdetén Melbourneben. Rossi, aki nemrég Japánban járt a Yamaha hivatalos MotoGP megnyitóján és Philip Island felé menet szakította meg az útját, hogy találkozzon a Ferrari boxában ismerőseivel, valamint Michael Schumacherrel. A német világbajnok tisztán nyerte a Forma-1 első versenyét, akinek sikerességét jól ismétli Valentino Rossi a MotoGP-ben. Rossi a győztes Hondáról váltott idén Yamahára, ebben is hasonlít Schumacherre, aki anno a világbajnokságot nyert Benettonból ült át az akkor még meglehetősen gyenge Ferrariba.

A hétvégén felröppentek olyan pletykák Rossiról, miszerint elképzelhető, hogy a Yamahánál eltöltött sikeres évek után esetleg egy Forma-1-es autóba, netán épp egy Ferrariba ülne át. Az biztos, hogy ezzel jelenlegi magas népszerűségi indexe az egekbe szökhetne, mivel a még mindig fiatal olasz motoros fenomén rendkívül jól eladható és szinte mindenkinek szimpatikus egyénisége újabb nézőket vonzhatna az F1-es cirkuszba.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.