Bemutatkozott a Camel Honda

2004.03.23. 12:36

A Camel Honda hivatalos bemutatót tartott Olaszországban 300 meghívott vendég előtt. A show sztárjai kétség kívül Max Biaggi és Makoto Tamada voltak, akik kanári sárga RC211V motorjaikon gördültek be a milánói Alcatraz diszkó színpadára. A pároshoz csatlakozott Sito Pons csapatfőnök, aki bejelentette, hogy céljuk nem kevesebb, mint megnyeri az egyéni és csapat világbajnoki címet az idei szezonban. A csapatnak ez a második éve Biaggival és a Camel szponzorációval, és mivel tavaly második helyen végeztek a csapat világbajnokságon, idén mindenképpen a győzelemre hajtanak. Biagginak is elegendő tapasztalata van már a Hondán és az eddigi téli teszteken az időtabellák élén végzett általában.

Biaggi szintén úgy nyilatkozott, itt az ideje hogy MotoGP világbajnok legyen, miután jó néhány évben a harmadik helyen végzett az összesítésben. Reméli megkapja a Hondától azt a támogatást amelyet a téli tesztek alatt is megkapott és győzelmekkel kezdheti a világbajnokságot. Mivel ez Biaggi második éve a csapatnál és a motorral, már igen jól ismer mindent és mindenkit, amely a jó eredmények egyik alapfeltétele. Biaggi kiemelte, hogy Tamada a riválisa lesz, és nem szabad lebecsülni a japán fiút. Tamada sem szerénykedett, mivel egyértelműen meghatározta célját, amely nem más, mint a világbajnoki cím.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.