Folytatódik a BMW díj

2004.03.23. 09:10

A BMW által szponzorált díj második évadját kezdi meg idén a MotoGP világbajnokságban. A díj kiírása értelmében az első hivatalos MotoGP teszten, amelyet március 26. és 28. közt rendeznek a katalán pályán, az utolsó nap utolsó órájában leggyorsabb pilóta hazavihet egy vadonatúj BMW személygépkocsit. Egy évvel ezelőtt ez a bravúr Loris Capirossinak sikerült az akkoriban prototípusnak számító Ducati Desmosedicivel, így magával vitte a BMW 330 Cd-t.

Az év végi összesítésben, amely a MotoGP legjobb edzéspilótájának jár, az összes futam legjobb edzésidejét veszik figyelembe minden pilótánál, plusz a katalán pályán a teszt során elért legjobb időt is hozzáadják. Az így kapott összesített idők közt az lesz a BMW díj győztese, akinél a legkevesebbet mutat az óra. Az év végén egy csúcs BMW-t kap a győztes, amely 2003 során egy Z4-es BMW kabrió volt és Valentino Rossi vihette haza, mint a legjobb edzéspilóta.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.