Új külső az LCR GP csapatnak

2004.03.24. 13:49

Lucio Cecchinello csapata, az LCR megújította szponzori szerződését a szemüveg gyártó olasz óriáscéggel, a Safiloval. Azonban az eddig jól megszokott sárga-fehér-fekete színösszeállítás helyett a gyártó a Carrera márkáját igyekszik reklámozni a GP csapat által, így a motorokra vadonatúj fényezés került. Az új piros-fekete- fehér kombináció szintén jól passzol a gyorsasági motorversenyzéshez. Az idomok oldalán a Carrera logo virít ezüst vagy arany színekben. De Puniet versenyez a 250-es, míg Roberto Locatelli és Mattia Pasini a 125 köbcentis kategóriában.

A 34 éves Cecchinello azzal viccelt, hogy néhány hónapja mindenki a 125-ös géposztály nagypapájának nevezte, most pedig ő a legfiatalabb csapatfőnök. Kora ellenére a téli tesztek alatt bizony még mindig az egyik leggyorsabb pilótának bizonyult a 2003-as idény végén visszavonult olasz pilóta. Cecchinello célja, hogy továbbfejlessze csapatát, minél jobb eredményeket érjenek el idén és felfedezzen olyan fiatal tehetségeket, mint amilyen Mattia Pasini is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.