Poggiali replika Aprilia sportgép

2004.03.26. 11:31

A japán gyárak kínálatában már tavaly ősszel megismerhettük szinte az összes újdonságot és a 2004-es színvariációkat, azonban az Aprilia csak idén tavasszal mutatja be sorra az idei modellek színváltozatait. Az egyik remekbe szabott különlegesség a fiatalok körében méltán népszerű RS125 sportmotor Poggiali replika fényezése. Tavaly a san-marinói Manuel Poggiali hódította el a 250 köbcentisek világbajnoki címét a gyorsasági világbajnokságon. Az újdonság színkombinációja azonban nem a tavalyi, az Apriliákra évekig oly jellemző fekete színösszeállítás alapján készül, hanem az idei, fehér-arany-fekete gyári versenyszínek ihlették.

Hasonló a kinézete a nemrég bemutatott 2004-es Aprilia RSW250 GP motornak és a MotoGP RS3 Cube is ehhez hasonlatos fényezést kapott. A motor műszakilag egyébként azonos a széria RS125 motorral, szériában 29 lóerős, vízhűtéses kétütemű blokkal van ellátva, amely már teljesíti a kétkerekűekre érvényes euro2-es környezetvédelmi normákat. Természetesen Poggiali kabala rajtszáma, az 54-es nem maradhatott le a gépről.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.