Kawasaki MotoGP csapat

2004.03.31. 10:00

A Fuchs Kawasaki, mint a Kawasaki gyár hivatalos MotoGP csapata szintén a katalán pálya melletti hotelben tartotta meg hivatalos bemutatkozását, melynek során lerántották a leplet a vadonatúj ZX-RR versenygépről. A 2004-es idényben Shinya Nakano és Alex Hofmann lesznek az együttes versenyzői.

A Zöldek csapata talán a leginkább átalakított együttes a MotoGP-ben. Harald Eckl elmondta, hogy az elmúlt szezonban a várakozások alatt szerepeltek, az ellenfelekhez és önmagukhoz képest is, ami nyilvánvalóan nem elég jó egy Kawasaki méretű gyárnak. Idénre jelentősen növelték erőfeszítéseiket, új a motor, a pilóták, a gumi (Bridgestone) és igen bizakodóak. Shinya Nakano egy igen jó színtű versenyző, és mivel japán, segítheti a kommunikációt a gyár és a csapat között. Alex Hofmann pedig egy tehetséges, ifjú német pilóta, nagyszerű adottságokkal. A pilóták és a csapat célja, hogy minél hamarabb versenyképesek legyenek és az első tízbe tudjanak kerülni.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.