Rossi Barcelonában egykerekezett

2004.03.30. 11:00

Motorkerékpársport szurkolók ezrei töltötték meg Barcelona utcáit a múlt héten, amikor a MotoGP hivatalos tesztszezonja kezdetét vette a város melletti pályán. Ebből az alkalomból Valentino Rossi és Carlos Checa szórakoztatta az egybegyűlteket gyári Yamaha YZR-M1-eseik fedélzetén. A japán gyártó ugyanis a város szívében tartotta hivatalos bemutatóját, ahol néhány kört tettek meg versenyzőik a sebtében összeállított miniatűr versenypályán az Olimpiai Stadion szomszédságában.

A fent említett két sztárhoz Marco Melandri és Norick Abe csatlakozott, mindenféle szabadon választott mutatvánnyal. Sorban láthatták a nézők az egykerekeket és a gumi füstöltetéseket. Rossi elmondta, hogy fantasztikus volt látni a szurkolók ilyen irányú érdeklődését. Ez bizonyítja, hogy milyen fontos az első hivatalos teszt, amely szinte a szezon első Nagydíjának tekinthető, mivel ha itt nem elég versenyképesek, már nem sok idő van hátra a szezon kezdetéig.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.