Tornatermi klubháború

2004.04.08. 10:07

Hazánkban idén harmadik alkalommal küzdöttek meg a motoros klubok egymással. Az elmúlt szombaton labdarúgó bajnokság keretében dőlt el, hogy melyik a keményebb társaság. Persze az már kiderült az évek alatt, hogy a csapatokban elvétve van egy-két nagyágyú, a kemény rockerek a köztudatban mégsem a sportosságukról híresek.

A "fekete" motoros klubok négy éve alapították meg a vándorkupát, amelyért minden évben megküzdenek. A bajnokság lényege, hogy mindig az előző évi győztes rendezi meg a bajnokságot. Az első évben az óbudai Devils MC lett a győztes, a következőben pedig a tatai Desperado MC lett a legjobb. Április 3-án tehát Tatán, egy iskola tornatermében gyülekezett a nevező nyolc motoros klub: a Rangers-, a Devils-, a Desperado-, a Geronimo-, a Strange Horde-, az Alba Regalis-, a Silver Hawks-, és a North Side MC. A klubok 6-6 fős csapatokat állítottak ki.

Ebben az évben az Esztergom környéki Rangers MC volt a legjobb, az ezüstérmet a szombathelyi Silver Hawks MC szerezte meg. A korábbi bajnok Devils MC-nek pedig idén csak a dobogó harmadik helye jutott.