GSX-R Klub Hétvége a Hungaroringen

2004.04.14. 13:04

Április 17-18. GSX-R Klub Hétvége a Hungaroringen a Magyar Suzuki Rt. támogatásával. A hétvégén a suzukisok a Hungaroringen gyűlnek össze. A Magyar Suzuki Rt. támogatásával április 17-én és 18-án két napos GSX-R Klub Hétvégén várják a klubtagokat, azok ismerőseit, és persze a Suzuki motorok szerelmeseit a szervezők.

A rendezvényt hivatalosan megnyitja Bajók Gábor, a Magyar Suzuki Rt. Motorkerékpár üzletág-vezetője, valamint Erdős Tamás és Gelencsér György. A hétvégén lehetőség lesz pályamotorozásra, míg vasárnap 13 órától rajtol a Suzuki Rt. GSX-R Klub Kupa.

A szombat esti bulin egy vacsorára, egy korsó sörre, illetve fél liter üdítőre, mindenki a rendező vendége az augusztusi balatonlellei GSX-R bulihoz hasonlóan. A jó hangulathoz a 'Dust' rockzenekar szolgáltatja a zenét. Sátorozásra és a boxban való hálózsákos alvásra lehetőség van.

A vasárnapi Suzuki Rt. GSX-R Klub Kupa verseny 10 körös. Plusz egy felvezető és egy melegítő kör. Díjazásra kerül az első három helyezett. A legjobb női versenyző, illetve a verseny legidősebb résztvevője. A szünetben fellép Borsay Szabolcs új showjával.

A két nap alatt folyamatos tesztmotorozási lehetőség az idei év két új GSX-R modelljével, illetve a tavalyi év újdonságával a GSX-R 1000-rel. Jelentkezni lehet a depóban folyamatosan.

A rendezvény vendége az Assenből hazatért Bitter Sándor, - aki a külön az erre a célra épített két személyes GSX-R 1000-rel, bárkit körbevisz a Hungaroringen, aki jelentkezik. További vendégek - Dudás Péter, Kispataki Viktor, Szabó Attila, valamint a Full-Gas Motorsport Egyesület versenyzői: Adorján Tamás, Dr. Bíró Balázs, Vörös Sándor.

A vendégeket keressétek és zaklassátok bármilyen pályamotorozást érintő kérdéssel!