Háromévesek vagyunk!

2004.05.03. 13:27

Három éve, 2001 májusában kezdte meg online életét a TotalCar.hu kétkerekű gyermekeként a TotalBike.

A termés: több mint 1500 hír, több mint 400 motoros témában íródott cikk, köztük 160 motorbemutató, nem szólva a számtalan motorral és motorozással kapcsolatos tanácsról.

Akik olvasnak: Havi olvasóink száma mára meghaladja a 80 000-et, akik nem átallnak több mint 350 000-szer kattintani havonta.

Akik segítik munkánkat: Sokan már a kezdetektől megadták az új motoros portálnak a bizalmat, és nem kellett csalódniuk. A magyarországi motorkerékpár- és motorosfelszerelés-importőrökkel kiváló kapcsolatot építettünk ki, pedig nem csak a jót írjuk meg a tesztek során. Persze eleinte voltak feszült időszakok. Egyedül a Yamaha hazai forgalmazója nem hajlandó szóba állni velünk, és így közvetve népes olvasótáborunkkal.

A jövő: Szeretnénk tovább fejleszteni szolgáltatásainkat, így már készül az új apróhirdetési rovat, átalakul a programajánló, Vám- és Jogtanácsos segítségét vesszük igénybe, és olvasóink kedvéért elsősorban megpróbáljuk befolyásolni az időjárást is.

Addig is jó olvasást és további szép napot!
TotalBike szerkesztőségHirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.