FIM fotópályázat

2004.05.04. 08:33

A FIM (Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség) idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Ennek alkalmából egész évben különféle rendezvényeket, versenyeket szerveznek a nagy múltú világszervezet tiszteletére. Az egyik ilyen egy nemzetközi fotópályázat, amely profiknak és amatőröknek egyaránt nyitott. A FIM témának a motorozással kapcsolatos érzéseket, szépséget, erőt, szenvedélyt, bűvkört, örömet kifejező képeket vár akár sport, akár egyéb motoros eseményekkel kapcsolatosan. A versenyt a Canon szponzorálja, és a legjobb profi képet egy Canon EOS-1D Mark II szuper tükörreflexes géppel, míg a legjobb amatőrt egy ugyancsak hasonló felépítésű digitális kamerával, egy Canon EOS 300D-vel díjazza. A második és harmadik helyezettek szintén értékes díjakat kapnak.

A verseny egészen szeptember 30-ig nyitott, míg a képekből az első kiállítás a FIM 2004-es párizsi kongresszusán lesz látható október végén, ahol már a nyertesek nevét is megtudhatjuk. Bonuszként a győztesek részt vehetnek a FIM Világbajnokok Díjátadási Gáláján decemberben és képeiket kiállítják a FIM főhadiszállásán valamint a 2005-ös FIM világbajnokságok rendezvényein. A fotóknak a résztvevők tulajdonában kell lennie és minden képről egy papír másolatot is küldeni kell a FIM-be. Színes és fekete-fehér képekkel egyaránt lehet pályázni, a képek negatívjait illetve digitális esetben CD-Romon egy másolatukat a FIM kérésére biztosítani kell a szervezet részére. További részletek a FIM honlapján olvashatók a fotópályázatról.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.