Derbi a MotoGP hivatalos robogója

2004.05.07. 08:55

A Derbi és a Dorna Sports közt létrejött megállapodás értelmében a spanyol gyártó lesz a MotoGP hivatalos robogószállítója 2004-ben. Mint tudjuk, a box utcában rengeteg a rohangálnivalója a szerelőknek, versenyzőknek és egyáltalán mindig mindenki siet. A közlekedés alap járművei ott is a robogók. A MotoGP szervezői ezek körül a Derbi Atlantis új négyütemű 50 köbcentis gépeit fogják használni. A Derbi 35 darab gépet biztosít a Dorna embereinek, akik a szervezés különféle területein dolgoznak, úgy mint TV, reklám ügyek, kommunikációs feladatok, időmérés és igazgatás. A spanyol gyár egyébként a Piaggio konszern része, csakúgy mint a Gilera és korábban 83 GP győzelmet aratta és 8 gyártói, valamint 10 egyéni világbajnoki címet nyertek a GP történelmében.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.