A BMW MotoGP flottája

2004.05.10. 10:50

A német BMW autógyár bemutatta azt az autóflottát, amely a MotoGP versenyein a biztonsági autó (safety car) szolgáltatásért felelős. A 2004-es szezon minden egyes versenyén a kék-fehér propelleres márka autói végzik látják el ezt az igen fontos feladatot. A Jerezben bemutatásra kerülő flottát egy repülő szállította az első verseny Dél-Afrikába két héttel ezelőtt. Miután visszatértek az afrikai kontinensről, a spanyol pályán tartottak látványos sorakozót. A flottában egy M3 CSL és egy 645 Ci található, mint gyors beavatkozó kocsik. A 745i limuzint a versenyigazgató használhatja, az 545i kocsit a verseny főszervezője, az X5 4.4i terepjárót a biztonsági főnök míg az R1100S motorkerékpárokat a felvezető pilóták használják az ellenőrző körben.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.