Bemutatták a MotoGP filmet

2004.05.06. 11:35

Már a tavalyi cannes-i filmfesztiválon látható volt a MotoGP film, a Faster bemutatója, azonban a nagyközönség mostantól nézheti meg a GP-ről szóló dokumentum jellegű filmet a mozikban. Egyelőre csak az USA-ban, de várható, hogy a filmet az európai mozikban is bemutatják, mivel a GP versenyzés ehhez a kontinenshez kötődik. Aki esetleg mégsem tudná megnézni, ne búslakodjon, lesz belőle DVD kiadás, sőt a Special Preview Edition-ben a tavalyi cannes-i felvonulás is benne lesz, ahol a MotoGP sztárjai és Ewan McGregor narrátor együtt motoroztak a francia Riviérán. Az 1 óra 43 perces film a MotoGP 2001-es és 2002-es szezonja alatt készült és Valentino Rossitól kezdve, Loris Capirossin át, Max Biaggiig minden sztár megszólal benne. A film első része inkább a látványos versenyzési jelenetekben bővelkedik, míg a második felében sok minden megtudhatunk a MotoGP világ hatteréről, a box utca világának kulissza titkairól. A hollywood-i bemutatón ott volt Kevin Schwantz, korábbi 500 köbcentis világbajnok, és Eric Bostrom amerikai superbike versenyző. A film után Schwantz és Bostrom beszéltek a filmről és saját tapasztalataikról a GP világában. Ewan McGregor csak ennyit mondott a filmmel kapcsolatosan: "Ez a film kib_.tul zúz!"Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.