Megújult a Moto Guzzi Nevada 750

2004.05.13. 10:23

A jövő hónaptól lehet megvásárolni a Moto Guzzi megújult Nevada Classic 750 I.E. motorkerékpárját. A nagy vasat érintő két legfontosabb változás az üzemanyag befecskendező rendszer és a kardánhajtás. Ezzel az összes Guzzi modell befecskendezőssé vált. Az új rendszerrel immáron a Nevada is és az egész 2004-es Moto Guzzi paletta teljesíti a motorkerékpárokra vonatkozó Euro2 normákat. A cruiser stílust képviselő Nevada Classic a kategóriájában könnyűnek mondható, mindössze 184 kg szárazon. A régi karburátoros modellhez képest az alkatrészek 87%-át újratervezték. A 441 darabból álló motor 383 alkatrésze megújult.

Az új gépet a kivételes mozgékonyság jellemzi, de a remek egyenesfutása is megmaradt. A könnyed motorozás érdekében alacsony, 760 mm magas ülést kapott az új Nevada. Nemcsak a vezető, hanem az utas is örülhet az új, komfortosabb ülésnek. A tank formája és a kerekek is újrarajzolódtak a tervező asztalokon. Az újdonságot a városba, illetve város környéki utakra, rövid és közepes távú túrázásra ajánlja a Guzzi. Kellemes társa lehet a gyakorlott motorosoknak, de megfelelő eszköz a kezdő pilóták és a hölgyek részére is. Várhatóan a Moto Guzzi kedvező áron fogja kínálni a belépő cruiserét, amely remek motornak tűnik a mindennapi motorozásokra.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.