A BMW megarobogót épít

2004.05.14. 13:13

A BMW motorgyártó részlegétől már megszokhatták a márka fanatikusai, hogy időről időre megjelentett egyáltalán nem a hétköznapi igényeknek megfelelő kétkerekűeket. A bajor cég a hírek szerint jelenleg egy igen kreatív kétkerekű járművön dolgozik, amelynek lökettérfogata nagyobb lesz minden eddigi robogóénál.

A Suzuki Burgman és Honda Silver Winghez hasonló óriásrobogóknak igen nagy a keletje Európában. Ezen felbuzdulva a BMW is be akar szállni a piac eme egyre növekvő szegmensébe. A gyár már próbálkozott a robogópiacon a közelmúltban C1-es fedett, biztonsági övvel és bukókerettel ellátott kétkerekűjével. A mostani tervek szerint azonban egy igazán nagy durranásról szólnak. A robogó lökettérfogata elérheti az 1000 köbcentit, és a BMW forradalmi újdonságai közül ez lehet az egyik az elkövetkezendő években.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.