Yamaha újdonságok 2005-re

2004.05.18. 10:19

2005-re a Yamaha igen jelentős fejlesztéseket hajt végre modelljein, illetve új típusokat dob piacra. Az egyik leginkább figyelemre méltó motor a Fazer 1000 megújítása lesz. Az 1000 köbcentis Yamaha nakedbike már így is az egyik legjobban fogyó motorkerékpár volt kategóriájában, egyben sok összehasonlító teszt győztese is. Most szintén az R1 143 lóerőre szelídített motorjával kerül a szalonokba, de az FZ6-ra hasonlító külalakot, sokkal sportosabb kezelhetőséget és benzinbefecskendezést kap. Ezzel várhatóan tovább folytatja sikereit az eladási listákon.

Ez csak az egyike lesz a gyár újdonságainak. A Buell felségterületét célozza meg a Yamaha a BT1700-as gépével, amely a Bulldog felfrissített változata lesz 100 lóerős blokkal. Az R1-nél sem biztos, hogy megvárják a kétéves modellfejlesztési ciklust, már jövőre apróbb változtatások képzelhetők el az idén újdonságnak számító modellen. A BT660 egy egyhengeres, klasszikus motorkerékpár lesz, a Yamaha jól ismert 660 köbcentis négyszelepes blokkjával. A hírek egy új V-Max-ról is szólnak a teljesítmény örültek számára, valamint a szokásos kétévenkénti modellfrissítésen esik át az R6, a gyár középkategóriás sportgépe.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.