Megújulnak a Kawasaki és Triumph sportgépei

2004.05.19. 13:32

A Kawasaki ZX-6R jelenlegi változatát 2 éve mutatták be a müncheni Intermoton. A sportmotoroknál a két év maga az örökkévalóság. Ha letelik, a gyártók kénytelenek felfrissíteni modelljeiket, mert a motorpiac mellett a versenypályák kíméletlen világa elvárja a legfrissebb technikai fejlesztéseket a mérnököktől.

A ZX6-R a 2005-ös modellévre az idei évre bemutatott ZX-10R-hez hasonló külalakot kap és az indexlámpái az átdolgozott első idomokba kerülnek. A Kawasakit felszerelik még napjaink divatja diktálta ülés alatti kipufogó elvezetésével, és féktárcsái a súlytakarékos és egyben látványos hullámos kivitelűre változnak. Várhatóan Münchenben láthatja a nagyközönség elsőként a Triumph Daytona 600 sportmotor legújabb változatát is, annak ellenére, hogy ez a gép sem régi darab.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.