Ewan McGregorék úton

2004.05.19. 09:34

A Star Wars, a Trainspotting, és egyéb filmek sztárja nemrég indult el Föld körüli útjára barátja, Charley Boorman társaságában. Az egyik legismertebb filmszínész a világon, ennek ellenére majdnem befejeződött a motoros kalandja. McGregorékat nem ismerték fel, amikor Ukrajnán áthaladva egy csapat fegyveres őr feltartoztatta őket, és csak egy ukrán üzletember közbenjárására engedték el a kalandvágyó motorosokat. Az üzletember ezután meghívta magához a vándorokat, akik saját hálózsákjaikban aludtak a ház padlóján.

Oroszországban már melegen fogadták a helyiek az utazókat. Vodkával kínálták őket a pihenők alkalmával, bár McGregor csak kólával koccintott, ugyanis a másnaposság nem túl örvendetes egy ilyen utazáson. McGregort és Boormant tiszteletbeli bányásszá avatták egy orosz bányászvárosban és a helyiekkel lakva végezték a kisebb háztartási munkákat.

Kazahsztánban süteményekkel és erjesztett kancatejjel fogadták a vándorokat. Jelenleg Kazahsztánon át tartanak Keletre, a tervezett útirány: Atyrau, Aktyubinsk, Kyzyl-Orda, Dél-Kazahsztán, Zhambyl, Alma-Ata és Kelet-Kazahsztán. A helyi sajtó szerint McGregorék 120 mérföldes óránkénti sebességgel hajtanak, de erre a színész csak annyit jegyzett meg, hogy az utak állapota érdekes.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.