Irány a KTM fesztivál-túra!

2004.05.17. 16:23

Az immáron 6. alkalommal rendezik meg a KTM Fesztivált Ausztriában. A hazai KTM forgalmazó az alkalomhoz illően fesztivál túrát szervez, melyre szeretettel meghívják a KTM tulajdonosokat és perszer a KTM szimpatizánsokat is.

A körülbelül 600 km-es túra Törökbálintról indul, június 9-én, reggel 8 órakor, a Motorsport Zsembery Kft elől.
A célállomás Mattighofen, a szállás a KTM gyár melletti KTM kempingben megoldott. A résztvevőknek további segítséggel is szolgál a szervező: a csomagokat, sátrakat (erről gondoskodjatok) autó viszi.

A fesztiválon folyamatos programok várnak. Versenyezhetsz, vagy túrán vehetsz részt a környék legjobb terepén. Lehetőség lesz a KTM gyári versenyzőivel, (krossz, enduro, supermoto, freestyle mx és rally) találkozni, beszélgetni.

A részletekről Göbölyös Zsolt tájékoztat a 06 20 42 42 431 számon. Jelentkezés az üzletben vagy az info@ktmhun.hu mail címen lehet, névvel, elérhetőséggel és motortípus megjelölésével.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.