Ducati V4-es premier

2004.05.25. 10:16

Május 22-én szombaton Misanoban a WDW-n a Ducati elnök-vezérigazgatója Frederico Minoli mutatta be a Ducati legújabb erőforrását, Desmosedici RR-t.

Hivatalosan az új RR a Ducati MotoGP motorjának utcára adaptált változata. Frederico Minoli azt nyilatkozta, hogy csak korlátozott példányszámban tervezik a 16 szelepes V4-es gyártását, a tervek szerint naponta maximum 1 db RR készülhet el. A legelső komplett motorkerékpárt a következő, azaz a 2006-os WDW-n mutatja be a gyár, majd ez követően lesz megvásárolható.

Ára csekélyke 50 000 euro lesz, ami manapság cirka 12 és fél millió forintot kóstál, és a jelenlegi 999R tulajodnosok prioritást élveznek a motorok lekötése során.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.