Motoros klubbot alakítanak a legerősebbek

2004.07.15. 10:23

Július 10-én megtartotta az első és egyben motoros klub alapító találkozóját a ZX12 klub. Hála az égieknek, szinte zavartalan napsütés mellett került sor a rendezvény lebonyolítására. Több mint 40 motorkerékpár és kb. 60 fő jött el a találkozóra. A vártnak megfelelően 16 db ZX12-R típusú Kawasaki izomgép is tiszteletét tette Vonyarcvashegyen.

A Kawasaki részéről a DMC központ két munkatársa és a debreceni Speed Line képviseltette magát, akik elhozták és bemutatták Europa talán legerősebb Muzzys Kawasaki drag motorját és Papp Laci ZX12-es drag gépét. A pécsi Steelhourse márkakereskedés jóvoltából lehetőség nyílt egy ZX10-RR kipróbálására is.

A résztvevő ZX12 tulajdonosok megalakították a legerősebbek motoros klubját. Rövid közös gurulás és a várva várt fotózás után hamar kiderült: ennek folytatása lesz. Idén ősszel Tokajban lesz a következő találkozó, valamint többek javaslatára jövő év tavaszán egy hosszú hétvégi gurulást terveznek az Adria partjára.

A klub várja minden olyan új tag jelentkezését, akik szívesen motoroznának együtt a világ legerősebb motoros csapatával.
Info: Joó István - Telefon: 06-209-716-039 - e-mail: joo.istvan@monornet.hu