A filmmel együtt itt a DUCATI MONSTER 620 Catwoman

2004.08.06. 13:38

Halle Berry alakítja Patience Philipset a legújabb Warner Bros filmben. A sors furcsa fintora révén Patinece átváltozik Catwomanné, egy olyan különleges nővé, aki birtokolja egy macska érzékeit, erejét, gyorsaságát és rugalmasságát. A filmben a CATwoman egy DuCATi Monsteren közlekedik, abból is a Dark fajtából. A mattfekete másik macskából sem hiányzik a sebesség, a teljesítmény, és különleges csupasz formája ismerté tette az egész világon.

Az 12 évvel ezelőtt bevezetett eredeti naked motor, a Ducati Monster egyik napról a másikra hihetetlenül sikeres lett. A kategóriateremtő dizájn népszerűsége máig mit sem csökkent. A júliusban bemutatott filmben (Magyarországon augusztus 26-tól vetítik) szereplő motor megihlette a Ducati motorgyár tervező részlegét, és elkészítette a 620-as Monster Catwoman változatát. A korlátozott példányszámban tervezett motorkerékpár grafikájában és számos dizájn-elemében fog különbözni a sima változattól. A gyártás szeptemberben kezdődik, a nagyközönség először a müncheni Intermoton csodálhatja meg élőben is a Catwoman motorját.

A ducatis hölgyek örömére a Catwoman Monster mellé stílusban hozzá illő öltözéket is ajánl a Ducati. Henri Bendel divattervező bőrruha költeményét a Casadei csizma, az airbrush-os Arai sisak és a Ducati kesztyű egészíti ki. Az ugyan kérdéses, hogy az itt-ott nyitott, hihetetlenül finom mappabőr overál mennyire alkalmas motorozásra - a tűsarkú motoros csizmáról nem is beszélve -, mindenesetre viselője mindenhol óriási feltűnést fog kelteni.

A magyarországi bemutató alkalmából a Ducati Budapest MONSTER akciót hirdet, ezzel egységesen a 620 Dark (DD) a 800-as és az 1000-es Monster árából 400.000,-Ft kedvezményt biztosítanak.