A Pokol Angyalai képekben

2004.08.25. 10:23

Andrew Shaylor fényképész különleges, a Hells Angels MC titokzatos világát bemutató kiadvánnyal jelentkezett. Az alkotó 300 profi fényképen mutatja meg a HAMC sokszínűségét, a tagokat, a tagok motorjait (természetesen kizárólag Harley-ket) és az egész világot behálózó motoros klub klubházait. A 100-nál is több portré és a 192 oldalon közölt rengeteg adat páratlan módon jellemzi a HAMC kultúrát.

Andrew Shaylor az első fotográfus, aki korlátozás nélkül betekinthetett a Hells Angelsek életébe. Négy éven át utazott a HAMC-vel a különféle eseményekre az esküvőktől kezdve a temetésekig, vagy a nemzetközi és világversenyekig, emellett számos találkozóról és összejövetelről számol be könyvében, mialatt az olvasó megismerheti a klub szerkezetét, a szabályokat, működését, és ízelítőt kap a klubtaggá válás folyamatából.

A könyv előszavát az amerikai legenda, Sonny Barger írta, aki a Hells Angels MC nemzetközileg is elismert és tisztelt tagja. A könyvet augusztus elején mutatták be Angliában, a HAMC által rendezett Bulldog Bash gyorsulási versenyen, az USA-ban szeptembertől lehet megvásárolni. Magyarországon egyelőre nincs hír az értékesítésről, így marad az online megrendelés.

Cím: Hells Angels Motorcycle Club
Író: Andrew Shaylor
Kiadó: Merrel