7. BUDAPEST MOTOR Kiállítás

2008.03.08. 12:11

Talmácsi Gábor nyitja meg ünnepélyesen a 7. BUDAPEST MOTOR Kiállítást. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” és „D”, 16-os, 17-es pavilonjában március 12.-16. között látogatható a rendezvény. 150 kiállító termékét nézhetik vagy vásárolhatják meg, a 12000 négyzetmétert bejárva biztosan találnak kedvükre valót.

Minden belépőjegy sorsoláson vesz részt, a fődíj egy Harley-Davidson. Nem csak ezért érdemes meglátogatni a legnagyobb hazai motoros szakvásárt: a choppertől a minimotorig, a kínaitól az exkluzív olasz gyártóig mindenki ott lesz. Aki az egy helyben álló gépeket megunta, streetfighter show-val, minimotorokkal és KRESZ-teszttel is elfoglalhatja magát.

Párhuzamos rendezvényként az ACTION DAYZ extrémsport kiállítás is zajlik, ahol közel 30 sportág bemutatója és versenye várja a kíváncsi motorost.

Jegyárak:

• napi 1500,- Ft
• diák, nyugdíjas 1000,- Ft
• családi 3000,- Ft (két felnőtt és két 14 éven aluli gyerek)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.