Trükkös élet

2008.12.15. 00:34

Ha freestyle motorozásról van szó, akkor sokaknak Chris Pfeiffer neve ugrik be. A 38 éves német a nyertese az utolsó három Stunt Riding EB-t, de a két legutóbbi fedett pályán rendezett Streetbike Freestyle Világkupán és az amerikai Stuntwarson is övé lett az arany.

Pfeiffer az utóbbi években az egész világon bemutatókat tartott, az utazásokon állandó társa volt Bernd Hupfauf, az osztrák TV- és videó producer. Ő minden mutatványt megörökített, és ezekből egy izgalmas DVD-t állított össze; a Stunting for Life betekintést enged a világbajnok izgalmas világába.

„A DVD elkészítése egy nagyon nagy dolog a számunkra, hisz szerettük volna elérni, hogy a filmünkön átjöjjön Chris műsorainak hangulata. Az elmúlt három és fél hónapban több mint 100 órányi felvételt néztünk végig és ezekből válogattuk ki a legjobb részeket” - tette hozzá Bernd.

Chris Pfeiffer saját filmjéről a következőket mondta: „El vagyok ragadtatva a végeredménytől, főleg, hogy tudom, mennyi munka áll mögötte. Furcsa látni az utóbbi 3-4 év munkáját egy ilyen kiválóan összerakott filmben. Nagyon remélem, hogy minden freestyle-fanatikus annyira élvezi majd, mint én magam.”

A CP – Stunting For Life, már december elsejétől megvásárolható minden BMW Motorrad márkakereskedésben, így a Magyarországon is, vagy megrendelhető Chris Pfeiffer személyes weboldalán keresztül.