Újabb tesztsikerek

2009.05.18. 15:14

Újabb kiváló eredményeket értek el az EuroMotor Kft. által forgalmazott termékek az európai motoros szaksajtó tesztjein. A neves brit hetilap, a Motorcycle News (MCN) 2009. április 9-i száma szerint a 400 font alatti kategóriában az X-lite X-701-es bukósisak a legjobb választás (Best under £400). A lap kiemeli, hogy az X-602-es típushoz hasonlóan az X-701 is három héjméretben készül, exkluzív, elasztikus mikroszálas anyagból készülő Unitherm Light bélése pedig aktívan szabályozza saját légáteresztő képességét. Az MCN további előnyként említi az ívelt felületű, karcmentes plexit, illetve a mozgatómechanikát, amely lehetővé teszi a plexi reteszelését. 

A német Motorrad & Reisen túramotoros magazin 2009. március-áprilisi számában a Nolan egyik újdonságát, az N43 Airt tesztelte. A modell különlegessége, hogy kivehető állvédőjének köszönhetően megkapta a nyitott és a zárt sisakokra vonatkozó homologizációt is. Az N43 Air rendkívül sokoldalú bukósisak, moduláris felépítésének köszönhetően hat különböző konfigurációban használható, igazodva a vezetési stílushoz, az időjáráshoz és a motor típusához. A Motorrad & Reisen tesztje e tulajdonságok mellett nagyra értékelte a típus rendkívül jó ár-érték arányát, modern formatervét, szellőzőrendszerét és beépített napellenzőjét is, valamint azt, hogy egyszerűen felszerelhető N-Com sisakkommunikációs rendszerrel. 

Az EuroMotor Kft. által forgalmazott bukósisakok idén többször is nagyszerű eredményeket értek el a szaksajtó tesztjein. A Nolan N43 Air februárban megnyerte az olasz InMoto magazin nyitott sisakokat összehasonlító tesztjét, a második helyet pedig a Schuberth J1 szerezte meg, holtversenyben a Shark Evoline-nal. A németországi PS sportmotoros magazin májusi számában „Nagyon jó” minősítést adott az X-lite vadonatúj csúcskategóriás versenysisakjának, az X-802-nek. A holland Promotor magazin a sisakkommunikációs rendszereket hasonlította össze április számában, az N-Com „Nagyon jó” minősítést kapott. 

A Nolan, X-lite és Schuberth bukósisakok, valamint az N-Com kommunikációs rendszerek megvásárolhatók az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c.), illetve a Nolan, X-lite és Schuberth viszonteladóknál országszerte. További információ a www.euromotor.hu honlapon és a +36 1 8774430-as telefonszámon.

(x)