Egyre gyorsabb körök a Man TT-n

2009.06.05. 14:35


Cameron Donald maga sem hitte, amikor a GSX-R 1000 superbike-ján 131,457 mérföldes, vagyis 210.82 km/h-s átlagsebességgel teljesítette a Man TT 60.72 kilométer hosszú utcai körét – ez az edzésidő nemhivatalos sebességi rekord a Mountain circuit szakaszon.


A Man-sziget történetében eddig csak John McGuinnessnek sikerült 130 mérföld/órás átlag fölé jutni. Most egymás után a TAS Suzuki Team két embere is túllépte ezt a félelmetes álomhatárt, az ausztrál Donald mellett az új-zélandi Bruce Anstey is: 130,129-et futott. 


Bitter Sándorról, aki Magyarországot képviseli az Egyesült Királysághoz tartozó szigeten, még nem kaptunk információt. Öt nap van hátra a rajtig, reméljük, addigra az edzéseken sikerül ráhangolódnia az világ legnehezebb motorversenyének tartott TT-re.

A tegnapi nap során megjelentek az első hivatalos sajtófotók, ezekből galériát állítottunk össze önöknek. Jó kattintást

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.