Máris balhé Németh Balázs körül?

2009.06.10. 22:29

A Blikk bulvárlap mai számában megjelent cikk szerint a Balatonring megpróbálja kisemmizni a Németh Balázs mögött álló Racing Managementet. Még öt évig érvényes a szerződésük, amelybe beletartoznak a korábban olyan sokat emlegetett média- és kommunikációs jogok.

A közölt információk szerint Balogh Róbert, a Racing Management tulajdonosa hozzájárult, hogy Balázs elinduljon Mugellóban. Azonban hiába volt leegyeztetve egy azt követő közös tárgyalás, a Balatonring Team állítólag csak Németh-tel kíván szerződést kötni.

A versenyző is felmondta a szerződést: menedzsmentje szerint az indokok között valótlanságok szerepelnek. Balogh Róbert állítja, hogy a Balatonring Team etikátlanul járt el velük, akárcsak korábban Talmácsi Gáborral. A Racing Management ha kell, perre megy igazáért..

Rafay Krisztinának, a versenyző ügyvédjének Blikknek adott nyilatkozata szerint a menedzsment szerződést szegett – ha per lenne, a jog Balázs mellett áll. A Balatonring Team állítja, hogy addig nem is kezdték meg a tárgyalásokat, amíg a szerződésbontás lehetőségeit át nem vizsgálták.

A helyzet visszás, hisz megérthetjük az üzlettől eleső menedzsmentet, de elfogadható a csapat álláspontja is, hogy a saját versenyzőjük minden médiajogát és annak intézését a kezükben szeretnék tartani. Az igazság nem egyértelmű – de reméljük, kiderül.

Nem hivatalos információk szerint Talmácsi Gábor is ott lesz Barcelonában, ha hiszünk a pletykáknak, nem kizárt, hogy rajthoz állhat.