Gyúrás helyett kozmetika

2009.06.15. 15:48

A japán tuningcég amerikai részlege gyakran kedvez a Suzukisoknak, a márka hívei nem véletlen tekintenek az 1954-ben alapított műhelyre igazi Yoshi-barátként - most bemutatták a B-Kingre tervezett legújabb alkatrészeiket. A 183 lóerős blokk túlzott izmosítása helyett a Yoshimura inkább a finomítással és a védelemmel foglalkozott. Ennek eredménye a Dual TRC Slip-on kipufogódob, a bukógomba készlet és a filigrán rendszámtáblatartó.

A hangtompítók háromféle kivitelben készülnek: rozsdamentes acél, titán és szénszál köpennyel is kaphatóak 750-900 dollár közötti áron. Hogy a szomszédság se utálkodjon, a tri-oval keresztmetszetű kipufogó kivehető decibel-gyilkos betéttel rendelkezik.

A feketére eloxált alumínium rendszámtáblatartó panelbe lézerrel gravírozzák a legendás márkanevet: Yoshimura. A szerkezethez új LED-es hátsó lámpa jár, valamint a sportosság érdekében új helyre kerülnek az indexek is.

A baleseteknél gyakran sérülnek az idomok, esetleg visszafordíthatatlanul károsul az alumíniumváz. Ettől óv a bukógomba, amelyet a B-Kinghez kopásálló Delrin műanyagból készítenek. A hasznos kiegészítő természetesen nem titkolja el a származását: a végén ennek is ott virít, hogy Yoshimura.