Sisak Carl Fogarty aláírásával

2009.10.19. 16:08

Különleges bukósisakkal bővítette kínálatát a X-lite, a Nolan Group prémiummárkája: az X-801RR Fogarty replika ezentúl a névadó, Carl Fogarty saját kezű aláírásával is kapható lesz. A Superbike-világbajnokság történetének eddigi legsikeresebb versenyzője – Foggy négy alkalommal szerzett vb-címet – az X-lite olaszországi gyárában írta alá a limitált széria 120 darabját.

Valódi gyűjtői csemegéről van szó, hisz minden példány sorszámmal ellátva, az aláíráson készült fotókat tartalmazó könyvecskével együtt kerül az X-lite márkareskedésekbe. Az exkluzivitásért ez esetben nem kell felárat fizetni, ugyanúgy 141 500 Ft-ért kapható, mint a Legend Replica sorozat többi tagja.

Az X-801RR egy igazi klasszikus, kategóriájának iránymutató tagja, s így továbbra is helye van az X-lite kínálatában. Az évek során számos profi pilóta és igényes amatőr motoros választotta ezt a típust. Sikerének titka a kis súly, a funkcionalitás és a kiemelkedő teljesítmény. És ha mindez nem lenne elég, a 2009-es modellévben új fényezésekkel bővül a paletta.

Az X-801RR hat különböző méretben kapható, és ezekhez három különböző nagyságú külső héj tartozik (XS/S, M/L, XL/XXL). Ennek köszönhetően a sisak súlya, térfogata és légellenállása a lehetséges minimumon marad, illetve arányban áll viselője testméretével.

Az X-801RR párnázása speciális Unitherm anyagból készült. Az Unitherm a legmodernebb elasztikus mikroszálas anyag, amely azonnal elvezeti az izzadtságot, így aktívan szabályozza saját légáteresztő képességét.

A kivehető Steadyfit arcpárnák mélyreható anatómiai vizsgálatok és motorosokkal végzett tesztek eredményei alapján születtek meg. A Steadyfit lényege, hogy az arcpárnák három eltérő keménységű részből állnak, így kiváló komfortot biztosítanak. Az arcpárnák különböző vastagságú változatokban kaphatók, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretet.

(X)