Nem akarják lenyomni a BMW-t

2009.10.31. 09:24 Módosítva: 2009.10.31. 09:47

A korábbi várakozásokkal ellentétben mégsem Stradaperta néven ismerjük meg az új Ducatit: a milánói EICMA motorshow-n debütáló emelt hasú túramotor bejáratott nevet visz tovább – jövőre Multistrada néven kereshetjük a boltokban.

A 90 fokos hengerszöggel épített blokk 1198-as lesz: biztos, hogy gyengébbre hangolják, mint a sportmotorban dohogó 170 lovas testvérét – feltehetőleg nyomatékosabbá és már alacsonyabb fordulaton is használhatóbbá válik. A részletképekkel még várni kell néhány napot: a hivatalos bemutatóig csak csöpögtetik a híreket a gyáriak.

Nem is akarja lenyomni a BMW-t, a korábbi terepes tesztképek ellenére elsősorban országúti gép lesz. Olyanok ellen szállna harcba, mint a Triumph Tiger, a Moto Morini Granpasso vagy a KTM SMT – élménydús országúti túrázásra szánják Multistrada 1200-at.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.