Schwarzenegger elkapja a gyorshajtókat

2010.02.15. 14:54

Arnold Schwarzenegger ismét keménykedik, határozott lépéseit azonban csak a filmvásznon szeretik. Legújabb ötlete ellen már most hangosan zúgolódnak a kaliforniai autósok és motorosok.

Az egykori színész a dél-nyugati állam kormányzója. Imádja a Hummerjeit és a Harley cirkálókat, viszont úgy tűnik, a gyorshajtókat nem szíveli: rajtuk akar 397,5 millió dollárt, vagyis 80 milliárd forintot behajtani. Sűrű traffipax-hálózatot telepíttetne, hogy a befolyó összeg hozzásegítse a válság miatt kialakult 19,9 milliárd dolláros hiány részleges pótlására.

Nyilatkozatában elmondta, tisztában van azzal, hogy több szövetségi törvény köti meg a kezét, azonban nem rest megoldást keresni. A közlekedésben érdekelt társadalmi szervezetek máris ellenkeznek: lehet, hogy Arnie pénzt nyer, de biztos, hogy választókat veszít.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.