Videópályázat és szülinapi mulatság: nyerj a Totalbike-kal!

2010.03.24. 15:41

Kivételes lehetőség! Egyszerre két pályázaton is megmutathatod motorodat: az egyik nyeremény, hogy a legszebb saját youngtimert feltöltő olvasónk velünk együtt ünnepelheti a Totalcar tízéves születésnapját.

Nagyjából 20 és 30 év közötti motorokat keresünk. Ami szép, azt visszük. Nem egyszerűen csak jelentkezési lapot kell kitölteni, de rendes fotókat is kérünk, Papp Tibi alább specifikálja, hogyan is nézzenek ki a képek. Ha elkészült a négy kép, az Indafotóra töltsék fel egy külön albumba, és így tageljétek fel: 10_eves_totalcar, erre a linkre kattintva ez automatikusan megtörténik. Fontos, hogy a fotó leírás rovatot is töltsétek ki. Erre azért van szükség, hogy a befutókhoz idejében tudjunk információs táblát gyártani. Azon pedig (illetve a kép leírásában) olyasmik legyenek, mint:

Pontos típusnév

Évjárat

Teljesítmény

Végsebesség

Saját tömeg

Modellciklus (gyártási időszak eleje-vége)

Gyártott darabszám

Az esetleges platformtársak és a konkurens modellek

Esetleg egy külön kis prózai mű az motorról, ha valakiben van ilyen 1-2 ezer karakteres késztetés. A határidő április 5.

Az Oldtimer Expo Totalcar napja április 16-án lesz, de természetesen egész hétvégén ki leszünk állítva, és váltott műszakban tartunk majd író-olvasó, tördelő-olvasó, adatbázisgondozó-olvasó és Angéla-olvasó találkozókat.

Köszönjük! Találkozunk a Vasúttörténeti Parkban.

Már érkeztek be képek: volt amelyik túl öreg volt, volt amelyik nem eredeti állapotú. Két gépet már biztosan találtunk: gombaki nicknevű olvasónk Kawasaki Z650-je és mareszka Honda Gyro-X robogója pont olyan, amilyet szeretnénk. A többieknek mi áll a garázsban?

Tudjuk, nincs mindenkinek gyári állapotú, öreg motorja – nekik való az Euromotor és a Totalbike közös videó pályázata. Minket nem az érdekel, hogy a géped milliós csoda, vagy olajsaras csótány – arra vagyunk kíváncsiak, ahogy te bemutatod! Szedd össze a bátorságod, fogj valamit, ami képes mozgóképet rögzíteni és hajrá!

A beérkezett munkákat szakmai zsűri bírálja el. Ha nyersz, 100000 forint értékű vásárlási utalvány a tiéd, amely Spyke bőrruházatra váltható be. A motoros ruházati termékek piacán a márkanév egyet jelent a kiváló minőséggel, a kiemelkedő biztonsággal és a presztízzsel; versenyzők és utcai motorosok számára egyaránt kiváló választás. Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

Ha a saját motorodról forgatott pályázati anyagod a legtöbb nézői szavazatot kapja, 50000 forint értékben választhatsz Nolan és X-lite bukósisakok közül. Az olasz Nolan Group sisakjainak tervezése során a biztonság az elsődleges szempont, de nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a formatervre is. Stoner, Lorenzo, Melandri és Checa is ezt viseli! Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

Nincs miről forgatnod? Nem jött össze a motor az idei szezonra? Nem gond, keress motoros témájú videókat! A tíz a legtöbbet feltöltő felhasználó között 25000 forintos vásárlási utalványt sorsolunk, amely TCX motoros lábbelikre váltható. Az olasz gyár profi motorversenyzők segítségével fejleszti csizmáit, többek között ennek köszönhető, hogy a TCX a lehető legtöbbet nyújtja mindenkinek: pályamotorosoknak, túrázóknak és terepmotorosoknak egyaránt. Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

Hogyan juthatsz hozzá a cuccokhoz? Egyszerűbben és szórakoztatóbban, mint hinnéd. Forgass, mesélj a motorodról, mutasd be, amit szeretsz vagy utálsz rajta. Figyelem! Az elkészített anyag nem lehet több 5 percnél!

Ha saját anyagot forgattál, kérlek a tagek közé okvetlen írd be, hogy sajat_motor_totalbike, ha pedig egyéb, motoros témájú anyagokat osztanál meg másokkal, ne felejtsd ki a totalbike taget. Miután feltöltötted a megörökített anyagot a pályázat weboldalára, nézz körül a honlapon, és szavazz az általad legjobbnak tartott videókra!

Megkérünk mindenkit, hogy egykerekező, gyorshajtó, másokat veszélyeztető, közúti szabálysértéseket elkövető és azokra buzdító anyagokat NE töltsenek föl! Az ilyen videókat automatikusan töröljük, kizárjuk, megsemmisítjük, kivonjuk a forgalomból!

A videók feltöltési határideje 2010. április 12.

A szervezők a szabályok megváltoztatásának jogát fenntartják.