Istenkáromlás: szétvagdosni egy Desmosedici RR-t

2010.03.26. 05:58

Szerencsére még csak virtuális valóságban létezik, és aki tapintott már élőben Desmosedici RR-t, az reméli, hogy a továbbiakban sem fog onnan előjönni a francia motorszerelő kreálta Ducati Desmosedici Trike Concept. A huszonöt éves Nicolas Petit motorjavítóként dolgozik, szabadidejében járműveket rajzolgat. Szerinte igazán csodás lenne, ha a Ducati piacra dobna egy, a fotókon szereplő skicchez nagyon hasonló trike-ot.

Nicolasnak lenne szíve megműteni a Ducati elejét. Csakhogy ez nem csak egy Ducati: a Desmosedici RR a világbajnokságban szereplő GP-motor utcai replikája; a limitált szériás motor, melyet már akkor az utolsó darabig eladtak, mielőtt akár csak egy fotót is láthatott volna róla a világ. A kétszáz lóerő fölötti maximális teljesítményt leadó motor a francia szerint ideális alap egy efféle háromkerekű szabadidőjármű elkészítéséhez.

A világ egyik legjobb sportmotorja, amivel eddig a lapjára döntve kanyarognak, ezentúl az aszfaltra merőlegesen állna, mint a cövek. Kinek ne fájna?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.