Félidőnél a videópályázat!

2010.04.01. 16:21 Módosítva: 2010.04.01. 16:21

Két héttel ezelőtt az Euromotorral közös videópályázatot hirdettünk. A félidőnél járunk, de már érkeztek kiváló anyagok. A saját készítésű videók kategóriában kedvencünk Pistabaaa anyaga, aki az őszi szezonzáró motorozásáról készített egy jól vágott, szépen felvett filmecskét.

Motorja ugyan nem nagy, de aki ismeri a Suzuki RF400R-t, az tudja, hogy mennyire jól sikerült és imádnivaló gép a japán belpiacos négyhengeres. Nézzétek meg, de ki ne hagyjátok a többi pályázó anyagát – több kiváló videó érkezett az elmúlt napokban. Szavazzatok kedvencetekre, és forgassatok ti is!

A beérkezett munkákat szakmai zsűri bírálja el. Ha nyersz, 100000 forint értékű vásárlási utalvány a tiéd, amely Spyke bőrruházatra váltható be. A motoros ruházati termékek piacán a márkanév egyet jelent a kiváló minőséggel, a kiemelkedő biztonsággal és a presztízzsel; versenyzők és utcai motorosok számára egyaránt kiváló választás. Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

Ha a pályázatod a legtöbb nézői szavazatot kapja, 50000 forint értékben választhatsz Nolan és X-lite bukósisakok közül. Az olasz Nolan Group sisakjainak tervezése során a biztonság az elsődleges szempont, de nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a formatervre is. Stoner, Lorenzo, Melandri és Checa is ezt viseli! Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

A legjobb feltöltött videó megtalálása nehéz: én legtöbbet sibeda lövésén kacagtam. A nyolcvanas évek elején forgatott balesetmegelőző anyag az alkoholos befolyás alatt való közlekedés ellen kampányol – kár, hogy manapság már nincs ilyen a televízióban.

A tíz a legtöbbet feltöltő felhasználó között 25000 forintos vásárlási utalványt sorsolunk, amely TCX motoros lábbelikre váltható. Az olasz gyár profi motorversenyzők segítségével fejleszti csizmáit, többek között ennek köszönhető, hogy a TCX a lehető legtöbbet nyújtja mindenkinek: pályamotorosoknak, túrázóknak és terepmotorosoknak egyaránt. Az utalvány csak 2010-es termékek vásárlásához használható fel.

Töltsetek fel ti is videókat; a részletes pályázati kiírást itt találjátok!